Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27 May 2012, 22:19   #29 (permalink)
Oner Govsa

Oner Govsa

Nerden: izmir karsıyaka dogumlu ve halen de burada yasıyorum
Bozdag icin cozum var da ve cok da kolay da, ama maalesef buna destek yok, hatta kostek var bence, cunku cozumden yana ortaya cıkan hic bir iyi niyet yok, esas sorun da bu.

kHaiN´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Kusura bakmam söz konusu bile olamaz, sizin bozdağ için verdiğiniz mücadele takdir edilesice gerçekten. Oranın gelişmesini sizin kadar bende isterim, bende kuşadalıyım bozdağa kayak merkezi yokkenden beri ailecek gideriz döner otelde yemek yer gölcükde vakit geçiririr dönerdik. Sadece internetin çok faal olmadığı yıllarda oradaki kar kalınlığının kaç cm olduğunu bilmeden kaç defa bozdağa çıktığımı, tesislerin kapalı olup geri döndüğümü bildiğim için bende diğer kayak merkezlerine nazaran daha az kar tutuyor gibi bir izlenim kaldı bilinçaltımda.

Biraz komik bir fikir olucak belki ama acaba Ağaoğluna mail falan atsak belki yatırım yapar bozdağa
Asla suclamıyorum ama; bence Uludag'da yer alanlar, kendilerine rakip olacak bir boyutta sahip bir duruma gelecek bir Bozdag'ı istemiyorlar, Agaoglu'nun ve ozellikle de Uludag'da bulunmasının sebebiyse, baska ve esas kendi insaat isleriyle alakalı bir durumu var bence, yani Agaogluna bilahassa Uludag lazım bana gore. Ancak Sn İzmir Valisi beni dinlese ve tabi istese, hem gelisme ve hem de yatırımcı vede isletmeci bulmak yonunden de Bozdag'ın suan tıkalı olan onu tamamen de acılacak, hemde cok cabuk, ama maalesef istek yok veya bilhassa kostek var. Bu gune kadar Bozdag'ı gercekten ve dostca isteyen sadece 2 Vali bey oldu, biri ilkiydi ve Bozdag'ı da zaten baslatıp yapan Sn Vali Kutlu Aktas'tı, digeri de kapatıldıktan sonra gelen Sn Vali Yusuf Ziya Goksu'ydu ve ondan sonrasında da ve yıllardır bir baska Bozdag dostu Sn Vali asla İzmir'e gelemedi veya yollanmadı. Ama İzmir'li; bireyiyle ve medyasıyla da Bozdag'a sayet yeterince ilgi gosterseydi, konuyu ve baskıyı da hep gundemde tutsaydı ve hatta giderek de bu baskıyı topyekun arttırsaydı, zaten Vali bey de dahil Bozdag onundeki her turlu engel de coktan ortadan kaldırılmıstı. Yani resmi erkan, tum Bozdag dostlarını nihayet ve tamamen de bezdirmis, pes ettirmis ve konuyu da boylece hasır altı edip ve tumuyle de kapatmıs gorunuyor. Yani Bozdag konusunda bence asla iyi bir niyet yok ve esas mesele de bu, yoksa herseyin cozumu var ve bu cok da kolay, ustelik bunları da zaten hep ortaya koyduk, Sn Vali beye de resmi mektuplar yazıp gonderdik, herkesin herseyden haberi var artık, ama ve ona ragmen de yine tık yok. Aslında ve Bozdag konusunda; tum resmi erkanda gozler yumulmus ve kulaklar da hep tıkalı durumda maalesef, kime ne anlatacaksın ki, adamlar zaten seni gormuyorlar ve hatta seni yok bile farzediyorlar, cunku Bozdag'ı zaten istemiyorlar, bu niyeti asla acıkca dile getirmiyorlar, hatta sıkıstıklarında belki de bunun tam aksini bile soyleyebilirler ama, esas gizli niyetleri bu bence, hani bu esas gizli niyetlerini soyle bir itiraf etseler de, artık ve boylece hem kendilerini ve hem de bizleri biraz rahatlatsalar, ben bunu zaten biliyorum da, ama artık millet de bu esası bir ogrenmis olsa. Bence esas niyet Bozdag sorununu cozmek ve onu gelistirmek degil de, tam tersine bu durumu inatla devam ettirip ve Bozdag'ı da hep surundurmek. Esas niyetleri sayet aksiyse, Hodri meydan o zaman, kanıtlasınlar bakalım, bu konuda bize ufacık iyi bir hamle gostersinler bakalım, hem de ufacık, yani ona bile razıyız, ama ufacık bir tık bile yok.

Saygı ve sevgiler.
Oner Govsa

Konu Oner Govsa tarafından (27 May 2012 Saat 22:43 ) değiştirilmiştir..
Oner Govsa isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla