orixia´isimli üyeden Alıntı
süper tebrik ederim,acayip eğlenceli ve heyecanlı görünüyor.hatta videoyu izlerken bir ara ee şimdi napacak acaba diye merak etmedim değil.
bozadağda da offpist yapılabiliri görmüş olduk. hatta o minyatür iki pistten sonra kesinlikle şart. |
Bursalı bir arkadaşımızın Izmir Bozdağ ile ilgilenmesi beni çok sevindirdi. Daha önce Bozdağ kayak merkezini görmüşsünüz gibi bir izlenimim oldu. Gerçektende 1500m'deki zavallı 2 alanın dışında zirveye ulaşan telesiyej sonrasında en azından önceki projesinde bulunan 1 pist alanında yapılacak düzenleme bizlere 600m kot farkını kullanma imkanı verecek ve piknik yapmaya gelenleri değilde bizler gibi kayağa gönül verenlere hizmet verecektir.
Size özellikle teşekkür ederim desteğiniz için.
İzmir'den drözgür ve Öner abi dışında kimseden gık çıkmıyor.
Ses olamayan yerde herhangibir ilerleme beklemek te hayalcilik tabiki.
Neyse, Önümüzdeki sene sezonu nasıl kapatacağımı artık gayet iyi biliyorum.
Kim bilir benim gibi bir kaç kişi zirveden aşağıya kayarız bu kez????
Bu arada Snowboard kayak tartışmasına birşey eklemek isterim; Türkiyede profesyonel olarak kayak ayakkabısı alabilecğiniz bir yer yok. Ayağınıza bot alır gibi kayak botu alıyoruz. Aslında kayağın en önemli öğesi kayak botunun ayağınıza boşluksuz ve tam olarak oturması. Ancak bu şekilde kayaklarınızı tam anlamı ile kontrol edebilirsiniz.
Snowboard da ise ayakkabı önemli ama kontrolde kayakta olduğu kadar önemi yok. Snow board ile yaptığınız herşeyi ayağınıza tam uyan bir bot bağlı kayakla haydi haydi yapabilirsiniz.