Çok kötümsersiniz. Sizin bu yorumunuza bir kaç noktada iyice kenara gelip gideceğim güzargahı belirlemek istediğimde oluşan görüntü neden oldu sanırım. Bakarak kaydıktan sonra niye haşat olsun ki ? yer yer 1,5m kar yer yer de 10 cm kar vardı. Tek problem İzmir bölgesine yağan çöl tozlu yağmurun oluşturduğu kahverengi görüntü. hatta 1700m'den aşağıda da kar vardı ama dediğiniz gibi taşlar problem oluşturabileceği için devam etmedim.
Siz de yanımda olsaydınız bu düşüncede olmazdınız. Görüntüler zirveden aşağıya kayışın (yaklaşık 20dk kadar sürdü) yanlızca 6 dk sını içeriyor çok ta sıkıcı olmaması için.
Bu arada kaydığım alanda pist yok. Bozdağ' a gelenler bilirler. Yukarıdan aşağıya kaymaya izinde vermiyorlar. Buradaki amacım bu dağın eğiminin çok ta fazla olmadığı belkide en dik yerinden aşağıya doğru inişin yapılabileceğini kanıtlamak ve güzel dağın değerini bilmeyenlere biraz olsun göstebilmek içindi. Off pist bir kayış oldu.
Neyse mayıs ayında T shirt ile çok ta keyif aldığım bir kayak ziyafeti oldu benim için. Ben de sizin gibi başta biraz tereddüt ettim ama korkumun yersiz olduğunu kayarken anladım. Sadece kayakmerkezine kadar olan son 500m'yi yürüdüm. (kayak ayakabılarım sırt çanatmda kayaklarda kendi kabında) sonuçta kayaklarımda en ufak bir problem ince bir çizik bile olmadı. Kimse kayaklarını çizmek istemez.
İlginize teşekkürler.