Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14 May 2012, 22:12   #3 (permalink)
Oner Govsa

Oner Govsa

Nerden: izmir karsıyaka dogumlu ve halen de burada yasıyorum
drozgur´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
içimiz açıldı valla.umarım bir kaç pist daha açılır,ne yalan söyleyeyim hiç umudum yok.
Dun cok saglam bir kaynaktan gelen en son habere gore; Bozdag bu yıl 1 milyon TL kazanc saglamıs ve mudur bey de, Vali beye cıkıp konusmus, Vali beyden Bozdag KM icin birazcık daha ekonomik destek istemis ve bunun uzerine Vali bey de, Ozel İdare kaynaklarından Bozdag KM'ne zırnık bir destek bile asla olmayacak bunu boyle bil demis. Velhasıl resmi erkanın Bozdag'a bakıs acısında yıllardır ve hala hicbir degisiklik yok, bence orası asla ve asla Bozdag'ı istemiyor, Hatta belki de birileri İzmir'li kayakcıların rakip merkezlere kacıp gitmesini bilhassa arzuluyor bile olabilir. Cunku bu konudaki cok acık uyarı ve ricayı da zaten ve resmen de yapmıs bulunmaktayım, ama buna ragmen de hic oralı bile olmuyorlar, yani niyet bence son derecek acık ve belli maalesef, bu konuda insallah yanılırım ve emin olki yanılmayı da cok isterim. Velhasıl ve maalesef simdilik en son durum bu. Neticede; İzmir'i yoneten Resmi Erkan'ın Bozdag KM'ne yonelik bu tutumuna, eminim tum rakip KM'leri de herhalde bayram yapıyorlardır. İzmir'i yoneten en ust makamlar; İzmir'in boylesi en fantastik urunu ve degerine asla sahip cıkmazsa, acaba baska ne denebilir ki ? Dense dense; bu yonetim, acaba İzmir'in kendi yonetimi degil mi, diye de sorulur bence ? Acıkcası ben bunu da zaten hep merak etmekteyim.

Not: Yine bu aynı konudaki ve onceki detaylar, alttaki linkte yer alan sayfanın en altına dogru Vali beye yazılıp gonderilmis bir elektronik postayla baslamakta ve ayrıca ondan sonraki 2 sayfada da yer almaktadır.
http://www.skiciyiz.biz/bozdagdan-ha...33-sayfa5.html

Saygı ve sevgiyle.
Oner Govsa

Konu Oner Govsa tarafından (14 May 2012 Saat 22:41 ) değiştirilmiştir..
Oner Govsa isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla