Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17 February 2012, 09:44   #70 (permalink)
Nymphantom

Nymphantom

Durum: Cold
Ahali, elmadağ'a en son gittiğimiz haliyle birkaç yorum sıkıştırmak istiyorum araya...
Orada çalışanlardan aldığım bilgilere göre,

- Elmadağ'da sıkıntı çıkaran arsaların tümü sit alanından çıkarılıyor.

- Birkaç kişi yatırım yapıp birşeyler yapmak istemiş ancak, son 1 yıldır Büyükşehir ve Çankaya belediyesi arasındaki mahkeme ve davalardan dolayı istenilen hiç birşey gerçekleştirilemiyormuş...

- T bar işletmesi sürekli beden terbiyesi ve özel arasında gidip geliyor bu yüzden hiç bir geliştirme yapılmıyor... ( Haliyle sürekli bozuluyor, bozuldumu kalıyor.)

- Pistte genelde kamikaze kızakçılar var hatta at filan dolaşıyor sık sık

- Kar ezilmediği için pist demeye bin şahit isteyen bir görüntü var kızakçılarında katkısıyla...

- Ben yorulmam zirveye kadar yürürüm diyenler için hakikaten güzel bir bolkar pisti var aslında...

- Kayak-board kiracılarıyla konuştum biraz sohbet muhabbet durum öğreneyim dedim... Adamlar günlük 100 liradan aşağıya board vermiyor. Diyorumki yahu saatlik hesapmı kaldı bu işte... "Abi biz napalım tutturabildiğimize..." diyor...

- Ordaki white tail otel güzel bi yer bayağı ucuz, rahat rahat kapalı mekanda çayla beraber sigara da içilebiliyor haliyle benim gibi tiryakilere önerilir

Kısaca yatırım yapmak isteyenlere izin yok, kaymak isteyenlere rahat yok...

Aklıma gelenler bunlar şimdilik
Nymphantom isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla