Üyelik tarihi: Nov 2009 Nerden: izmir karsıyaka dogumlu ve halen de burada yasıyorum
| cumburlop´isimli üyeden Alıntı
bütün bu yorumların altına beşmilyon kez imzamı atıyorum,
aynen bu sekilde dusunuordum tamda bu sekilde bu kadar olur,
işin teknik uzmanı sayılabilecek yılmaz, kar sporlarının teknik uzmanı hemde engin tecrübe sahibi oner abi ve zaten defalarca konustugumuz aynı dusuncelere sahip oldugumuz, hatta ben mahcup oldum ordaki insanları gorunce dedigi icin gidip gordugum ve sayesinde benimde mahcup oldugum aydemir,
ya lanet olsun bizler goruoruz, ama para baskalarında güc baskalarında hemde kus kadar beyni olmayan, hayata bi tavugun dunyaya getirdigi yumurta kadar bi faydası olmamıs insanlarda,
iste buna isyan ediyorum yaaa    
sadece orda sahit oldugum bi ornek herseye bedel, bugune kadar baya bi süre oldu artık kaydıgım gun sayısında ve cokda farklı tesiste kaydım ama ilk kez elmadagda hemde gittigim tek gunde sahit oldum;
cocugun birisi tbarda dustu hemde en baslarda ve tepeye kadar bırakmadı sürünerek cıktı, en son tbarı durdurdularda sonra cocuk bıraktı,
ya allah askına bi donup kendimize bakalım,
kacımızda bu azim var?
kacımızda bu iste var?
kacımızda bu diger insanlar ne dusunurse dusunsun umrumda dil var?
talep yok haa!!!!!!!
ya soylenecek cok ama cok sey varda, ah işte ah ahh!!!!!!
biraz param olsa neler neler yapılır, bu insanlara neler neler verilir!!!
bütün dünya bir arayıs icinde, icinde oldugu psikolojik savası, kapitalizmin dayatması tüketimle atmaya calısıor,en poktan festfuda, eşek gibi paralar bayılıp, en poktan holivud filmlerine hala dandik salonlarda paralar bayılıp, en salak markalara deli gibi paralar bayılmayı bize mecbur edilirse, ondan sonra ankarada talep yok denilirse, bu gulunc olur !!!!
birazcık kar gormus her tür genci en az bi sefer altında posetle kaymıstır!!
türk insanı spor yapmıorsa, her kose basındaki les gibi kokan soyunma odalarına ragmen dolu olan , halı sahalar nedir!!!!!
ah param olacakki ahh ahhhhhh!!!!!
neler neler yapılır ama ahhh anasını satim ahhh
önemli not: oner abicim lütfen bundan sonra hicbi yazında, umutsuz konusma lütfen, umutsuz derken bende umutsuzum bu ulkedeki bircok seyden ama, hangimiz vadesi neye yeter bilinmez, lütfen
"Muhtemelen sen bunu gorebilirsin de, ben herhalde goremem, malum 63 yas dolmak uzere." lütfen abicim seni seven bi kucugun nacizane istegi olarak kabul et ve bida lütfen boyle deme, ben kendi adıma gercekten uzuluorum, goremiceksek hep birlikte goremiyelim goreceksekte yine hep birlikte, su sitede cok ama cok sey yazılıor, ama her cumlesi cok degerli yazan insan bi elin parmagını gecmez onlardan birisin en basında geliorsun, güzel seyler gorulecekse en basta sen hakediorsun bunu. ve eger piyangodan filan cok param olursa, bak neler yapıorum ,
, kadınla , arabayla (eskiden kalma at avrat lafını dustur edinen) reklam yapan, bu kadarcık beyni olan ali agaoglu oldu, uludaga ortak skipassı getiren, o kadar beyni olan bi adam bile parası oldugu icin resmen devrim yaptı, bizde o guc olsa biz neler yaparız hayal edemiyorum!!!! | Cok Sagol Can; evet biraz kotumser oldu yazdıgım kabul ediyorum, insallah ve en kısa zamanda da bu Elmadag'ın degerlendirilmis halini hep birlikte de goruruz. Esasında bu olabilir de, cunku son yıllarda ulkemizde kayak yapan sayısı bana gore cok suratli artıyor ve ustelik de artık yoneticiler, eskisi gibi bakmıyorlar bu tur tesislere ve bunun en iyi kanıtı da, son 10 yılda acılan veya acılmaya calısılan yeni kayak merkezleri sayısıdır bence. Sanırım bu gun ulkedeki kayak merkezi sayısı, en azından son 13 veya 15 yılda sanki 2 katına cıktı gibi, ama bu daha da hızlansa, daha iyi olacak herhalde. Fakat bu konu da bence giderek hızlanıyor sanki, yani ve en azından bu sevindiricidir. Bu gun belki ve hala kayaktan uzak durumdakiler yonetime hakimdir, ama bu durum da sanki giderek degisiyor, kayak yapanlar yonetime hakim olduguna, iste o zaman tum ters bakıs sanırım degismis olacak.
Saygı, sevgi ve en icten basarı dileklerimle.
Oner Govsa |