sulperazon´isimli üyeden Alıntı
bu arada Öner Bey sizi ve uslubunuzu çok takdir ederek yazılarınızı izlemekteyim. İlginiz, sabrınız ve uğraşlarınız için de sonsuz teşekkürlerimi iletirim ki ben il özel idaresi vs. ile yaptığınız uğraşları ve emeklerinizi yazılarınızdan takip etmekteyim.
Bilgisayarda çok yazacak vaktim olmasa da takipteyim.
Saygı ve sevgilerimle |
Cok tesekkurler, ama esas buyuk bir cogunluk grup olusmalı ve bu grup da muthis vede surekli bir baskı yaratabilmeli. Aksi halde; Bozdag karar mercii olan tum resmi erkanın, soylenenleri degil duymak, acıkcası kılını kımıldatmaya bile, zaten zerre kadar bile niyeti yok. Esasında Bozdag onların umurunda bile degil, hatta Bozdag'dan tamamen de kurtulmanın yollarını ve fırsatını da hep aramaktalar. Hani Allah korusun ama; Bozdag'da veya Bozdag karayolu cıkıslarında falan, cok asırı ters bir olay olsa, bunu gerekce yapıp da, hemen Bozdag'ı kapatmaya bile kalkısırlar. Neticede ben onların ruhunu okuyorum, onlar da zaten benim ruhumu biliyorlar, Selam onlara buradan, aslında onlara sempatik gorunmeyebilirim ama, bu zaten benim umurda bile degil. Acıkcası sayet Bozdag'ı once Vali bey sahiplenmezse, bu Bozdag'dan maalesef hicbir sey olmaz. Siz bakmayın oyle il genel meclisi kararlarına falan, esasında bu mecliste cogunluk resmi erkandadır ve sayet Vali bey isterse, o olur yada Vali bey zaten İzmir'den gider. Ama bugune dek, hep meclis kararlarının arkasına saklanıldı, yani politika yapıldı, kısaca politik veya cok yuzluluk.
Saygılar.
Oner Govsa