Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17 January 2012, 16:11   #13 (permalink)
cumburlop

cumburlop

Durum: Psychedelic
muzombo´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
siz sitede imzayı atın da tartışmaya devam edelim. çünkü böyle birşey eğer gündeme gelirse bu eksiklikler daha hızlı giderilecektir diye düşünüyorum.
emre sende bunu yazınca yorumumu yapmadan edemiyecegim,
anlıyorum memleketini seviyorsun en iyisi olsun istiyorsun,
ama yukardaki arkadaslar cok güzel ozetlemisler, kimsenin hayalleriyle oynamaya hakları yok, gectim acılıp acılmamasını ne zaman acılacagını soylemek bir acıklama yapmak cok mu guc?? zaman konusunda,basından bu yana sadece dedikodu var!!
emre ne kadar heycanlı oldugumu erciyes konusunda ve oraya gelmek konusunda en cok sen biliorsun ,üzgünüm ama her gecen gun erciyes konusunda basta ne kadar heyecan varsa su an tam tersi hayalkırıklıgına donusmeye basladı

ArlbergSport,
bakın su satırlar sizin icin cok degerli sanırım yeni bir isletme acmıssınız,yani siz bir kisi degil kurum olarak yazıorsunuz burda yazdıgınız her satırı,
biz bir dusunurken sizin yuz kez dusunmeniz lazım, kisiler belki bir birine at gozluguyle bakıor diye bilir bu bile yanlıstır ama siz bir isletmeyi temsil ederken baska kisiye at gozlugyle bakıor derseniz orda is degisir,
baska arkadasları bilmem ama ben kendi adıma uslubunuz bu ise sizin kurumunuza gelmem,
ayrıca gecenlerde bir baslık acmıstınız size ozel tesisleri actırıyorumdu ana konusu???
ve o baslık silindi kendi yazdıklarınızın gercekligini tabiki siz bilirsiniz fakat o baslık neden silindi bilmem ama actıgınız baslık siliniorsa, silinen bir baslıkta dogal olarak bende sizin yazdıklarınızın dogruluk payını sorgulamama sebeb olur, lütfen sizin iyigliniz icin yazdıgımı bilerek eger cevap verirseniz cevap verin

eşek kadar adama kask mı tak denir !!
cumburlop isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla