Kendiler tatilorganizasyon isimli tur şirketi olup sitede ilan vermeleri yasaklanmış olması gerekmektedir. Daha once tatilorganizasyon hakkında forumdaki yorumlarım:
Dün tatilorganizasyonu isimli tur ile Uludağ 1. bölgeye gittik. Orada yaşadıklarımı sizlerle paylaşmak istedim:
İlk olarak tur şirketi cumartesi gecesi saat 23:00 sıralarında belirtilmiş olan otobüs kalkış saatini 05:00 dan 06:00'ya hiç bir mazeret bildirmeden değiştirdiklerini söylediler. Sebebini sorduğumda ise bu saatten sonra yapılacak bir şeyin olmadığını bir neden belirtmeden söylediler. Uludağ'a saat 10:00 sularında erişmemize rağmen ski-passlerimizi saat 11:30 da alabildik ve bununla ile ilgili de bir açıklamada bulunmadılar. Tura katılan 8 kişi olmamıza rağmen dışarıdan 1 kişiyi beklediğimizi ve o gelmeden ski-passleri veremediklerini söyledir. Bunun da sebebi belirsiz. Verilen ski-pass turdan önceki konuşmamızda Cennetkaya liftleri olmasına rağmen Karkay liftini verdiler. Yapılan konuşmada liftler ile ilgili bir şey belirtediklerini söylediler ancak ben tura katılmadan önce özellikle arayıp Sabahattin Bey ile lift bilgisini detaylı istedim ve bana Cennetkaya liftlerini vereceklerini söyledir. Dönüş yolunda ise şoför çok dikkatsiz ve hızlı bir şekilde kullandı. Gördüğüm kadarıyla takometre cihazı açılmamıştı ve bir çok kaza teklikesi geçirdik. Belirtilen duraklar Kadıköy, Beşiktaş ve Atrium olmasına rağmen Maltepe civarlarında E-5 üzerinde bir yerde durulup yaklaşık 20 dakika beklememize neden oldular.
Bir daha asla bu tur ile bir yere gitmem sizlere de kesinlikle tavsiye etmiyorum..
Nedense bu konu silinmiş?? Site yöneticileri bu durumla ilgilenebilir mi acil olarak