Merhaba Koray Bey,
İlginiz ve ayrıntılı/detaylı mesajınız için teşekkür ederim. Nitekim bu bilgileri bir kenara not ettim ve birkaç saat içinde, bir kayak mağazasına gidip, normalde alacağımdan daha iyi bir ürünü, belki de daha iyi bir fiyata alacağım. Tekrar teşekkürler.
Öte yandan, SPX diye bir mağaza buldum ve onun Bahçelievler şubesine gideceğim. Sanırım orada çeşit bolmuş. Mağaza ile ilgili olarak sitede yaptığım kısa bir araştırmada, (fiyatlar konusunda şikayetler dışında) pek olumsuz birşey göremedim. Umarım yoktur da.
Ha orası olmazsa ne olur, başka bir mağaza bilmiyorum açıkçası. Bu kampanya sitelerinde bazen çok iyi şeyler oluyor ama onlarda ya sezon girişinde ya da sezon bitiminde çok iyi şeyler çıkıyor genelde ve benim (malesef) bekleme zamanım yok. Dolayısıyla, mağazadan almayı tercih edeceğim sanırım. Beylikdüzü civarında oturduğum için, buralara yakın güvenilir ve ilgili mağaza önerebilecek arkadaşlara ayrıca teşekkür ederim.
Son olarak, sitede bir sürü (bu alanda uzmanlaşmış) marka önerisi görüyorum ama bunlar arasında sıralama yapabilecek bilgiden yoksunum. Çok zaman bu konuda "fiyat" kriteri kullanılsa da, günümüz dünyasında fiyat, bir çok defa yanıltıcı kriter oluyor. Benim amacım, fiyat/performans oranı yüksek ürünler alabilmek. Bu çerçevede önerisi olabilecek arkadaşlar olursa, çok daha fazla sevinirim.
Selam ve sevgiler, |