Ice Peak nasıl bir marka ve eksik ekipmanlarım neler ? Merhaba arkadaşlar,
Kayak işine yeni başlıyorum. Eldiven, gözlük çorap dışında hiçbirşeyim yok. Neden almadım derseniz, sormadan almak istemedim. Şunları almam gerekiyor.
1. Mont-pantalon
2. Termal iç giyim
Bu üçünün dışında almam gereken birşey var mı ? Örneğin kask gerekiyor mu kayak için ? Kayak ve ayakkabıları gittiğim yerden kiralayacağım ama diğer şeyleri temin etmek istiyorum.
Mont/pantalon için Ice Peak diye bir marka buldum, fiyatları biraz iyi. Önerir misiniz ? Alırken dikkat etmem gereken şeyler neler ?
Aynı yerde Columbia, North Face (umarım doğru hatırladım) ve Jack Wolfskin (umarım bunu da doğru hatırladım) markaları da var. Seçenek ve fiyat avantajları (belirgin bir şekilde) Ice Peak markasından yana. Önerir misiniz, yoksa "aman boşver, şunu al" mı dersiniz ?
İç giyimde bir marka önerisi var mı aklınızda ?
Öte yandan giriş seviyesi bile değilim, henüz kapının eşiği seviyesindeyim ve hafta sonu Kartal Kaya turuna katılacağım için, biraz zaman kısıtım var. Çok öyle geniş geniş dolaşma lüksüne de sahip değilim. Arkadaşım kendi kullanmadığı mont ve pantalonu vermeyi önerdi ama markası/modeli bile yokmuş onların ve o da acemice almış, sonra noname ve işlevsiz ürünleri kullanmaya sıkılıp, gidip yenilerini almış. Ben de aynı duruma düşmek istemediğim için, satıcının önerdiği şeyleri almak yerine, önce bir sormak istedim işin uzmanlarına.
Malum, kullanıcı görüşü, satıcı görüşünden kat be kat üstündür.
Selam ve sevgiler, |