Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30 December 2011, 20:39   #184 (permalink)
KAU

KAU

Durum: Apelike
dorukkaya'nın fiyat politikasına dair iki kurgu var benim kafamda;

1 - fizibilite çalışması yaptılar, yeni yatırımlarının parasının çıkması için fiyatları yukarı çektiler. bu durumda fiyatlar yüzünden kartal otel'i tercih edecek müşterilerden kaybedecekleri öngörülen miktar, fiyat artışı dolayısıyla kazanacakları öngörülen miktardan daha az çıkmış olmalı. eğer bu öngörüleri doğru çıkarsa işime gelir; "herşeyin pahalısı iyidir" zihniyetine sahip insanlardan bi miktar daha uzaklaşabilmiş olurum. doruk liftleri benim için bi karantina alanı gibi olur, buram buram sosyete ahahahaha

2 - biz lüks otel olacaz kardeşim, paralı insana hizmet vereceğiz, böyle biline şeklinde buyurmuştur otelin sahibi. bu duruma da kıçımla gülerim, tamam kartalkaya'yı seviyorum, her hafta gidiyorum, süper de vakit geçiriyorum. ama neden? çünkü yakınlarda en tatmin edici dağ kartalkaya. 2100 metrelik bir tepede, kayak sezonunun yarısından fazlasını sisli geçiren, kapalı lifti olmayan, bi tane cafesi olan bi kayak merkezinde lüks tesis kurdum sosyeteye hizmet veriyorum dersen "al şu 2 lirayı git bi kahve al, ayıl kendine gel" derler adama
KAU isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla