Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28 December 2011, 17:21   #1 (permalink)
deniz1985

Hangi kayak & hangi bağlama & hangi bot kombinasyonu ?? Acil tavisye rica olunur !!

merhaba

ben istanbul'dan deniz

26 yaşında gemi brokerıyım.

çok uzun zamandır, küçüklükten beri kayak kayıyorum, bayağı iyi de kaydığımı düşünüyorum, lakin bu siteyi malesef bu gün keşfettim

keşfedişim de şöyle oldu;

cuma sabahı kartalkaya'ya gidiyorum 3 gün için, kendi sezonumu açıcam , ama bu zamana kadar hep kiralık kayaklarla kaydım yıllardır ve bu sefer buna dur demek istiyorum. İyi kayıyor olmamama rağmen kayak seçimi konusunda çok ama çok bilgisizim, hatta tamamen bilgisizim, yıllarca kayakları carving olsun diye istedim & kiraladım o kadar. internette ne alsam, bana ne uygundur diye araştırırken nihayet bu hoş ve yararlı siteyi keşfettim ve üye oldum az önce.

Hazır üye olmuş ve kendimi kısaca tanıtmışken mesajı okuyan arkadaşlardan bana kayak tavsiyesinde bulunabilecekler varsa makbule geçer, çünkü fazla zamanım yok, 2 gün sonra inşallah kartalkayada pistteyim.

İyi, hızlı, ve agresif kayıyorum, bugüne kadar hep uludağda, kartalkaya da ve palandökende, bu merkezlerin zor pistlerinde kayabildiğimi belirteyim kaydığım kar ve pist tiplerini az çok belirtmek açısından.

Hangi kayak & hangi bağlama & hangi bot kombinasyonunu tavsiye edersiniz? Bana uygunluk ve kalite önem sırasından en başta, fiyat 2. planda şimdilik, ve en çabuk ve sağlıklı nereden alabilirim belirtirseniz sevinirim.

tekrar merhaba demiş olayım...

deniz1985 isimli Üye şimdilik offline konumundadır