Cenk çok güzel özetlemiş herşeyi, aynen katılıyorum. Eklemek istediğim 2 şey var:
Birincisi pistlerde t-bar olayı yeni başlayanlar için çok zorlayıcı. İlk 2 t-bar çok dik ve uzun,
telesiyejin iniş noktasındaki 2 t-bar daha az dik olmasına rağmen yine de başaramadım. Aslında t bar'dan ziyade telesiyejin olması daha güzel olur bence pistlerde. Hem dinlenmek hem de o görüntünün keyfini cıkarmak açısından. Hem de çaba sarfetmeden yukarı cıkmak acemiler için daha güzel olur diye düşünüyorum.
İkincisi asansörler çok kötü. 3kişi zor sığıyor. Yazın 1 yenileme olsa gerçekten asansörleri de değerlendirmeleri gerektiğini düşünüyorum. Herkes elinde malzeme ile bindiğinden kimse asansörlere sığamıyor ve yığılma oluyor. Sadece 1 büyük asansör var.
Haricinde odalar gerçekten çok rahattı. Kalabalık olmamıza rağmen sıkıntı yaşamadık.
Telefon acıp 7 terlik isteyince çalışan görevli kendini tutamayıp güldü ama kral odası olduumuzu söleyince saniyesinde getirdiler

Görevliler gerçekten cana yakın ve her açıdan dakikler. Nostaljik bir görüntüsü ile sempatik bulduğum bu oteli tavsiye ederim