Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19 December 2011, 00:43   #70 (permalink)
isa53

isa53

incvz67´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
4 yıldır kaçkarlara gidiyorum bir sürü vadiden zirveye çıktım...farklı rotalar planladım o muhteşem ve devasa dağlara hayranlık duymamak elde değil büyüleyici bir coğrafya....umarım yapılacak tesisler en ince detayına kadar düşünülür...klasik türk işi ...bir kayak tesisi olmaz ..artvin deki kayak merkezi gibi bir lift 800m lik pist gibi..(ne oldu oralar giden varmı bilmiyorum tabiki)..
.inşallah gelişime açık olur....bu arada havaalanına çok yakın olsun diye yatırım yapılacak bölge buradan alınıp başka yere kaydırılırsa yazık olur...biz kayakçılar için boordcular için yazık olur.. ekim-kasım'da sezon açılabilecek tek dağımız burasıdır unutulmasın .türkiyede başka hiçbir yer bu şekilde erkenden kar alamaz ne kadar istatistik varsa inceleyin.eylülde çadırların üzerine kar yağdığını bölgede dağcılık yapan herkes bilir...çünkü kaçkar dağı tek bir da değildir erciyes gibi..... devasa boyutta, artvin bölgesinden başlar trabzon üzerine kadar devam eden bir sıradağ sinsilesidir ve ...kaçkar zirve 3937m kaçkar altıparmak daği keza 3550m yine kemerli kaçkar dağı 3450m ..aşıtlar bile( biz dağcılar kuzey yüzünden güney yüzüne erzurum bölgesine geçmek için translar yaparız ve aşıtları geçeriz bunlar bile 3200m yüksekliktedir...)
inşl

..::Flow::..

:..:: Kuzu Kurt'un Pist Snowboard'un :..::
:..:: Asfaltta V-tech pistde Lib-Tech ::..:
isa53 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla