selam arkadaşlar. ben rize çamlı hemşin vadisinde yaşıyorum. tüm yaylaları ve vadileri karış karış bilirim.kaçkarlara kayak tesisi kurulması yıllardır en çok hayalini kurduğum projedir ve sürekli arkadaşlarla bu konuyu tartışırız. emin olunki kaçkar dağlarında türkiyenin en uzun pistlerinin inşa edilebileceği onlarca vadi vardır. çok çılgın projelere imza atılabilir. şöyleki 20-30 km lik parkurlar bile oluşturulabilir tabiki çığ tedbiri alındıktan ve ulaşıım sağlandıktan sonra. önceki yorumlarda bahsi geçen sis olayı kesinlikle bir engel teşkil etmemektedir. bizzat onlarca kış faliyeti yapmışımdır buralarda ve hiç bir sis engeli ile karşılaşmadım. bu bölgenin en büyük sıkıntısı çığ ve kötü hava şartları (tipi) olacaktır. tipi herzaman karşılaşacağımız bir sorun olmadığı vede öncesinde hava tahmini yapılabildiği için çok büyük bi problem değil. çığ için ise biraz zor olsada önlem pek ala alınabilir. ozamanda çok güzel projeler ortaya çıkar. başbakanı kaçkarlara çıkarmayı bi başarabilirsek belki bi çılgın projede bizim için yapar

. bahsi geçen bu proje esasında kaçkarların sahip olduğu potansiyele göre çok küçük kalıyor ama bunada razıyız tabiki.. inşallah en yakın zamanda gerçekleşirde yılın 5-6 ayı kayak yapabiliriz.