Ta´isimli üyeden Alıntı
Yaptiginiz aciklamadan dolayi tesekkur ederim. Ne zaman Bozdagin degerini ve potansiyelinin farkina varilcak endise icinde bekliyorum.. |
Acıkcası ve maalesef; bu konunun esas karar mercileri icinde, kayak sporu ve kayak merkezi nedir konusunu bile, pek bilen zaten yok, belki bildiginini zanneden veya oyle hava atıp yutturmaya cabalayan var da, gercekte bu cok teknik konuyu, aslında ve bu karar mercii arasında bilen yok, ustelik bu konuda ciddi bir teknik destek almaya luzum goren de yok ne yazık ki. Sonucta ve dolayısıyla; Bozdag'a bu perspektiften, yani hep tersten bakan bu tur adamların da, esasında Bozdag'ın kıymetini kavramaları da zaten mumkun degil, ama ve ondan da onemlisi, zaten onların esasta Bozdag'ın degerini anlamaya veya kavramaya hic niyetleri yok, yani ve oncelikle boyle bir niyet yok, sayet bunun tam aksini soyleseler bile; bence buna asla inanmayın, cunku bu asla gercek degil ve dahası, bu gercegi ben de ve keza onlar da zaten biliyorlar, ama bu asla acıkca itiraf edilmiyor, hatta ve oncelikle de aslında orada Bozdag'ı isteyen yok ki ? Acıkcası baskın fikir, maalesef bu yonde, yani ve oradaki esas hakim fikir; bu lanet olası Bozdag'da nereden cıktı seklinde ne yazık ki, sayet oradaki baskın fikir zaten Bozdag'dan yana olsaydı, bu gorus de zaten oylamaya aynen yansımıs olurdu, halbuki oylamaların sonucu, zaten resmi belgelerle de sabit ve tam olarak da ters. Yani bu karar meciinden Bozdag'a bir fayda saglanabilecegini beklemeyin ve bir medet de ummayın. Maalesef hal boyle olduguna gore; Bozdag kunusunda ve bunlara ait tum gozler kor ve tum kulaklar da, dogal olarak zaten hep sagır oluyor. Yani ve maalesef gercek durum bu ? Peki ve bu durumda; elbette ki acaba bizler ne yapabiliriz sorusu, hayati derecede bir onem kazanıyor. İste ve bence, esasta konusulması, karara varılması, eyleme gecilmesi ve baskılar kurulması gereken bir durum var ortada, yani ve oncelikle boyle bir acil ihtiyac var. Ben sahsen tek basına vede yıllarca bunun mucadelesini verdim ve cok da baskı kurmaya cabaladım, ama nedense arkamdan kimse gelmedi ve yalnız kaldım, dolayısıyla da mucadeleden vazgectim ve tamamen de geri cekildim. Acıkcası sayet bunun topluca ve etkin bir sekilde mucadelesi verilmezse ve ciddi baskılar da olusturulamazsa, o zaman da simdiki bu karar mercii jenerasyonun degismesini beklemekten baska bir care de kalmayacak, tabi bu olusum da kac yıl gerektirir, artık orasını da herhalde ve yalnızca Allah bilir. Yani ve kısaca, Bozdag sorunlarını ya hep birlikte ve topluca bizler cozume kavusturacagız yada ve sadece Allah'a kalacak. Bence bu konuda birseyler yapmak isteyenler, once toplansın ve sonra basını harekete gecirerek ve bu konunun da surekli canlı tutulmasını saglasın. Karsı taraf ise, boyle muhtemel bir olusumda; konuyu hep politik acıklamalarla gecistirecek ve zamana da yayarak sogutup unutturacak, bana tam olarak bunu yaptılar, zaten resmi acıklamakara basın bile nedense hep daha cok itibar etmeye egilimlidir ve karsı taraf da, zaten hep bu avantajını kullandı ve neticede hedefine de ulastı. Yani bunu da bilin.
Saygı, sevgi ve en iyi dileklerimle.
Oner Govsa