21 October 2011, 22:00
|
#47 (permalink)
|
Durum: | Oner Govsa´isimli üyeden Alıntı
Esasında gecen sezon yasanan durumun; Bozdag'daki projeyi ve eksik yatırımları bence ve mutlaka etkilemesi gerekiyor ama, herhalde ve yine de oralı olmazlar ve tabi yine ne yazık ki oraya bir civi bile cakmazlar sanırım, malum Vilayet ve il ozel idaresi oraya kurus yatırım yapmamak kararında yıllardır vede cok direniyor biliyorsunuz. Herneyse ama ve yine de soyle bir gelisme olmus, aslında ve zaten resmi cevrelerden uvey evlat muamelesi goren, dahası bu topal ve eksik haliyle bile bizim bu Bozdag kayak merkezi; yine de isletmecisine gecen sezon baya da bir para kazandırmıs. Bana ulasan bu haber, eski ve cok degerli Valim sn Huseyin Ogutcen'nin bizzat kendisinden geldi, sn Valim bu konuyu; Bozdag kayak merkezi isletme muduru Mesut Durgun beyden bizzat sorup ogrenmis ve boylece bana da kendisi soyledi. Aslında bunu da zaten ben sormadım, karsılastıgımız ve konustugumuzda konuyu kendisi actı ve soyledi. Velhasıl bu haberi, sadece bilmenizi istedim ve sizlerle de paylastım. Kısaca; bende ki Bozdag haberi, maalesef ve yalnızca bu yonde.
Saygı, sevgi ve en guzel sezonlar dilegiyle.
Oner Govsa | Yaptiginiz aciklamadan dolayi tesekkur ederim. Ne zaman Bozdagin degerini ve potansiyelinin farkina varilcak endise icinde bekliyorum.. |
|
| |