Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19 April 2011, 04:40   #33 (permalink)
Oner Govsa

Oner Govsa

Nerden: izmir karsıyaka dogumlu ve halen de burada yasıyorum
Her ikinize de cok tesekkurler canım kardeslerim; gercekten bu proeje ve onu takiben gelecek diger 2 projeyle de birlikte, Antalya ve Antalya turizmi ve dunyadaki konumu tamamen de degisecek, ama zor

west07´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
sayın oner bey
bu proje gerçekten antalya nın ve çevresini dünya daki konumunu değiştirecek bir proje,antalya da yaşan ve antalaya nın dünyanın en güzel yeri olduğunu idaa eden insanlar arasındayım.yeni mezun bir inşaat mühendisi olarak bu proje okurken gerçekten çok heycanlandım.böyle projenin gerçekten ilgi görmemesi çok üzücü bir durum tabi bizim ülkemizde faydalı işler ne yazık ki çok engeli aşması gerekiyor...böyle bir proje acaba çalışmak nasıl olurdu duygusu bile çok başka...keşke bu proje gereken desteği görüp bizim gibi genç mühendisler içinde yer alabilsek...
Her ikinize de cok tesekkurler canım kardeslerim; gercekten bu proeje ve onu takiben gelecek diger 2 projeyle de birlikte, Antalya ve Antalya turizmi ve dunyadaki konumu tamamen de degisecek ve bu benim icin de cok heyecen verici, aslında bu olay bir baslarsa, belki de 15 yıl surecek bir seruven yada surec baslayacak, buna gucum veya omrum yeter mi bilemem ama ? Sahsen ben bu yol sırasında da olmek isterim, hic degilse yasadıgımıza degsin ve bu ulkeye ve keza Antalya turzmine de ve pek cok insana da bir faydamız dokunmus olsun. Fakat artık, o eski ve doruklara cıkmıs heyecanımızı da ve cok buyuk oranda maalesef kaybetmis durumdayız. Keske ve soyle bir kıvılcım caksa da, bu heyecan ve tabiki gerisi de gelmeye baslasa, fakat ve gorunuse gore galiba bu olusum sanırım cok zor, hatta belki de ham bir hayal olarak kalmaya sanki mahkum gibi gorunuyor. Acıkcası ve bizim bu is icin kurdugumuz anonim sirketin diger tum ortakları da, suan icin tumuyle heyecanlarını kaybetmis ve umitlerini de tamamen yitirmis durumdalar. Neyse, ne yapalım.
Saygı ve sevgiler.
Oner Govsa
Oner Govsa isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla