Konu: Sochi
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14 March 2011, 15:07   #9 (permalink)
hakoz

hakoz

Durum: Fiendish
wellwet´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Şu anda Rusya Federasyonu'nda Sochi kentindeyim, çalıştığım firma Sochi 2014 kış olimpiyatalrının yüklenicilerinden biri. Yıllardır kayak tesisleri de dahil bir sürü iş de yapıyoruz ama board yapmak bu sefere nasip oldu.

Pistler hakkında çok fazla blgim yok ama gördüğüm kadarıyla 4 temel tesis var, birbirine yakınca; Alpika, Carousel, Rosa Khutor ve Phesakor (Gazprom). Cuma akşamı Phesakor'da board yaptım orta seviye pistlerinde kaydım (dönünce video - resim yüklemeye çalışırım, şantiyede olduğumdan internet hızı muhteşem!). Pistler hakkında bilgi almak için Grand Hotel Polyana diye arama yapılırsa bilgi bulunabilir. Cuma-Ctes-Pazar geceleri buranın pistleri saat 23'e kadar aydınlatılıyor. Gündüz 1200 Ruble, akşam 900 ruble (1 USD = 29 Ruble)

Gazprom'un telesieji bizim şantiyeye 200 metre kadar. Fırsat buldukça kaymaya çalışacağım. Keza Rosa Khutor pistlerinde de snowpark'ın ihalesini bizim firma aldı. henüz orda kaymadım ama pistleri daha ileri seviyeymiş, belki haftasonuna? Orda suni kar sistemi de var.

Planım 1 hafta daha kalmak ama belki perşembe Ukraynaya geçebilirim?

Buradayken sormak şstediğiniz birşey varsa vaktim olduğunca araştırırım. keza burada kayan arkadaşları da foruma yönlendireceğim, daha detaylı bilgi verebilirler size...

Hakan

hem iş hem eğlence bir arada, sizin şirkette bana görede bir iş varmıdır
önce rusya sonra ukraynada snowboard yapma hayali oturduğum yerden heyecanlandırdı beni. iyi eğlenceler diliyorum
hakoz isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla