Konu: Sochi
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14 March 2011, 14:33   #8 (permalink)
wellwet

wellwet

Sochi'de Krasnodar'da problemsiz girilmesi zor yerler Rüşvet almak için her türlü zorluğu çıkarıyorlar. Ben artık kaşarlandığımdan hiç muhattap olmuyorum polislerle. Hele bir de en son çıkışta FIS görevlileri vardır ki kazara mazlum görsün para almadan geçirmezler!

İş sadece girişte değil her noktada rüşvetsiz iş yaptırmak sağlam sinir ve zaman istiyor

Sochi anlamsız pahalı biri, uçakta gelirken genç bir arkadaş daha vardı MTS numaramı verdim, aradı yarın Krasnaya Polyana'ya gelecek çarşamba belki beraber kayarız.

MTS numaram +7 918 401 2743 pazartesine kadar buradayım. Kesin olmamakla birlikte çarşamba tam gün, cuma akşamı ve pazar tam gün kayma düşüncem var. Misafirhane'de kaldığımdan otel vb bilgisine sahip değilim, karşılaştığım arkadaş booking.com'dan 50 USD gibi rakamlara yer bulmuştu. Krasnaya Polyana'ya gelirken yol boyunca onlarca şantiye göeceksiniz, Sochi gerek kış gerek yaz turizmi için, Rusya'da en yoğun yatırım yapılan kent. Ama şu anda altyapı felç bu yüzden. Trafik inanılmaz vb...
wellwet isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla