9 March 2011, 12:06
|
#195 (permalink)
|
Üyelik tarihi: Nov 2009 Nerden: izmir karsıyaka dogumlu ve halen de burada yasıyorum
| Siz; bence, yagacak kar kalınlıkları hakkında, Atina Universitesi meteoroloji stesinin snowfall kısmındaki kar olculeriyle, Snowforecast'ın kar olculerini ortalayın, snowforecast tam rakamı ne bilir sulperazon´isimli üyeden Alıntı
Su an 25 cm kadar bugun aksama kadar yagarsa pist olur dedi su aradıgım adam... onların cm ine aldanmıyorum ama snowforecast bugun icin 1 cm lik bir kar ve yarın yağısın olmayacagını soyluyor hala dusundurucu... Ayrıca yarın arayacakmısız kesin sonuc icin  | Siz; bence, yagacak kar kalınlıkları hakkında, Atina Universitesi meteoroloji stesinin snowfall kısmındaki kar olculeriyle, Snowforecast'ın kar olculerini ortalayın, yoksa snowforecast, daha yuzunu bile gormedigi, hic tanımadıgı ve bir o kadar da uzak oldugu Bozdag'a, acıkcası tam ve kesin olarak kac santim kar yagacagını, acaba nasıl da kestirsin ki, degil mi yani ? Atina bile ve dahası bize cok da yakın olmasına ragmen ve bu isleri de, zaten cok da iyi bilmesine ragmen, yine de yagacak kar kalınlıkları konusunda ve cogu kez de yanılabiliyor. Saygılar. Oner Govsa |
|
| |