tequila818´isimli üyeden Alıntı
peki siz sadece cumartesi günü mü kaldınız? tek gece fiyatı mıydı? ben bu haftasonu için karinna ve kartanesine sordum fiyatlar 170-190 civarında gecelik. |
hayır tek gecelik satmıyorlar zaten
hiçi hsonu aynı 135 lira kişi başı. bende baya bi sordum bütün otelleride tek tek aradım çoğunda yer yok olanlarda dediğiniz fiyatlarda, büyük otel ve fahride de uygun fiyatlı yer vardı ama genç yazıcıyı tercih ettik çünkü önceki hafta kuzenim arkadaşlarıyla gitmişti ve çok memnun kalmışlardı.Ayrıca bamturun elemanı sanırım adı mehmetti bizi otelde karşıladı ve çok ilgilendi (Bamturun otelin içinde küçük bir ofisi var).
Fahri otel bamturda kişi başı 115 di ama otelin kendisinden alırsanız 200 tlydi kişi başı. Belki başka tur şirketlerinde de uygun fiyat vardır. Araştırmak lazım.
Ha birde şimdi aklıma geldi istanbuldan gelen arkadaşlarımız otelin önüne kadar ücretsiz otobüsden de faydalandılar malesef izmirden bamtur otobüsü olmadığı için biz arabayla gittik. ama dönüşte otobüs 2.30 da olduğu için arkadaşlarımız erken döndüler biz 5 e kadar kaydık