Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14 February 2011, 23:29   #25 (permalink)
Oner Govsa

Oner Govsa

Nerden: izmir karsıyaka dogumlu ve halen de burada yasıyorum
Mardan Otelin sahibi Telman İsmailov'a gonderilmis ve maalesef de bir ise yaramamıs olan teklif mektubu ornegi.

Unlu is adamı ve turizmci; sayın Telman İsmailov;

Konu: Genel anlamda, tum Antalya’nın yuksek turizm sezonunun; artık toplam 210 gun yerine, bundan sonra ise dag ve kıs sporlarını da katarak, toplam 330 gune cıkartılması hk

Teklif: Kalkan ile Alanya arasında ve tum Antalya geneli icin; Alp’in kriter ve boyutlarına sahip toplam 3 kıs sporları ve kayak merkezi imalatına ve yatırımına onculuk etmenizi sizlere teklif ediyoruz. Aslında esas hedefimiz; en cok 15 veya 20 yıl icinde Antalya’da uluslar arası bir kıs olimpiyatı tertiplemek ve boylece Antalya’yı uluslar arası turizm piyasasında zirvelere cıkartabilmektir. Ama bunun icin, oncu ve sizin gibi cok guclu bir yatırımcıya ihtiyac var.

Ustelik, ilgili daglarda sadece gunu birlik sosyal ve mekanik tesisler yer alacak, yani daglarda yatak imalatı olmayacak ve geceleme simdiki otellerde yapılmaya devam edecek. Kısaca sistem surekli gunu birlik isleyecek, otelden cıktıktan ortalama 60 dk sonra kayak yapmaya baslanılmıs olacak ve aksam da, yine aynı sure ve sekilde tekrar otele donulecek.

Toplam 41 yıllık meteorolojik analiz, 14 yıllık gozlem, kalabalık ciddi bir teknik kadro ve 4 yıllık surekli bir calısma sonucunda biten bu en buyuk Lord Mountains projesi, uluslar arası teknik onaya da sahip. Bu yatırımın, sadece yatırımcıya maliyeti 120.000.000 € civarında olacak ve pahalı yatak imalatını kapsamadıgı icin, kisisel maliyetler ( 3600 € / kisi )cok dusuk ve bu sebeple de, yatırılan toplam bedel, tesis acıldıktan sonra en cok 3,6 yıl icinde geri alınacak. Tek basına, Alp’lerdeki ilk 10’un icinde yer alabilecek bir buyukluge sahip bu muazzam projenin fizibilitesi, Avusturya’lı unlu uzmanlar tarafından da onaylanmıstır. Diger 5 projenin; sadece 1’ri buyuk olcude revize edilecek ve geriye kalan 4’u de, yeni yapılacaktır ve bu yatırımların tumu icin, asla buyuk bedeller odenmeyecek ve getirisi de fazla olacaktır.

Proje uretim mutfagında; basta ben Oner Govsa ve dunyaca unlu bay Erich Moscher ve bay Karl Haas adlarında 2 Avusturyalı uzman da bizlerle birliktedir. ( Boyle bir teknik ekibe sahip olmak buyuk bir sanstır ve bu uzmanları; internet google Avusturya uzerinden siz de arastırabilirsiniz )

Dikkat: Ancak bizler proje pazarlamıyor ve satmıyoruz; bizler bu konunun, proje ve imalatı bazında genel teknik onculugunu talep ediyoruz. Teknik olarak; bastan sona her sey bizim onculugumuzde planlanacak ve bitirilecektir, hatta biz isletmede de yer alacagız. Ozellikle ve sadece bu konuyla ilgili olarak; yaklasık 7 yıl once Altın Zirve A. S. Sirketini kurduk ve Antalya genelinde bu tur isler icin 47 yıllık meteorolojik analiz ve 17 yıllık gozlem ve proje calısmalarına da sahibiz. Oner Govsa olarak ben ve teknik ekibim; 23 yıldır bu tip projeler uretmektedir ve İzmir www.bozdagkayak.com merkezinin proje ve fikri bana aittir.

Sonuc: Kısaca; ornegin, sizin Mardan otelden cıktıktan, ortalama olarak 60 dakika sonra, uluslar arası Alp’in kriter ve boyutlarında ve en az 120 gun boyunca kayak yapmak mumkun olacak. Tabi sayet sizler de bunu istiyorsanız. Bu konu sayet ilginizi cektiyse, bizleri arayın, sizlerle bir araya gelmeyi ve projeler uzerinde konusmayı istiyoruz. Dilerseniz, sizlere bu konuda biraz daha fazla detay da gonderebiliriz.Sayet bu projelerin yatırımcısı olursanız; hem sizin ve hem de tum Antalya turizmi icin, ciddi bir ilave kazanc ve cok buyuk bir sans dogabilecektir. Sizlerden haber bekliyoruz.

Saygılarımızla;

Altın Zirve A.S.
Yon. Kur. Bas.
İns. Muh. Oner Govsa ( 62 yasındayım ve aynı zamanda da muteahhitim; www.izmirsefakoy.com )

Saygıyla; ilgi ve goruslerinize sunuyorum.
Oner Govsa
Oner Govsa isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla