Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12 February 2011, 13:10   #22 (permalink)
Oner Govsa

Oner Govsa

Nerden: izmir karsıyaka dogumlu ve halen de burada yasıyorum
İlginize cok tesekkur ediyorum, siz bu konu Antalya'nın ilgisini cekmis diyorsanız, herhalde oyledir. Golf konusuysa; Alp'lerdeki pek cok kayak merkezi, zaten sezon dısında golfe hizmet veriyor.

xxbaracudaxx´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Oner Bey,
Yazılanları okuduk gerçekten hepimiz heyecanlandık.Aslında ilgisiz değiliz sanırım yorum yapmadığımızdan böyle bir kanıya varmışsınız.Verdiğiniz bilgiler bence gayet doyurucu birisine anlatılsa hatta çıktı alnıp verilse çok ayrıntılı bir fizibilite olmasada bence yinede yatırımcıyı cezbedecektir.Yazınızı dikketle okudum ve benim bu konuya çok ümitli bakmamama sebep olan konu Sayın İsmailova konuyu sunmuş ve olumsuz yanıt almış olmanız.Eğer ona ulaşıp bu bilgilendirmeyi yaptınız ve hiç ışık alamadıysanız 2.seçeneğiniz Tamince sanırım bu yatırım için şimdilik başka şans yok.Özel sektörden bir yatırımcı çıkmazsa tek seçenek Devlet kalıyor.Bu konuda bir handikapta kış turizmine şuanda revaçta olan Golf yatırımları.Bu yatırımlar yeşil alan bakımı ve arazi dışında birazda makine parkı gerektiriyor.Yeşilalanı 12 ay yeşil tutabilirseniz şansınız fazla.Antalya da Golf turizmininde getirisi yeterli olduğundan yatırımcılar daha çok bunu tercih etmekteler.Tabii bu dönem öyle ve bu spor bahar sporu kış döneminde oynanması zor ancak yinede Kar yatırımlarına bir alternatif.Bence yatırımınız için Golfünde doyması yatırımcıların yeni arayışlara girmesi gerekiyor.Nacizane düşüncelerim bu şekilde yoksa projenizden heyecanlanmamak mümkün değil.Saygılarımla
İlginize cok tesekkur ediyorum, siz bu konu Antalya'nın ilgisini cekmis diyorsanız, herhalde oyledir ve oyle de olsun. Golf konusu icinse; esasında Alp'lerdeki pek cok kayak merkezi, zaten bahar ve yaz aylarında aynı zamanda golf turizmine de hizmet vermekte, yani bu is gercekte ve genelde hep ve en az ikili olarak goturuluyor. Yeterki alanlar musait ve su da bol olsun. Lord mountains projesinde basta bir golf bolumunu eklemeyi dusunmedik, ama aslında orada da ve yaklasık 1700 m'lik bir yukseklikte ve en az 1000 yada 1500 donumluk ( bu isi icin sanırım en az 600 donume ihtiyac var ve buradaki devasa alanlar da, bu is icin fazlasıyla da yeterli ) ve topografik olarak da, golfe son derece uygun ve devasa boyutlu arazi de var. Keza diger 2'sindeki durum da, yine benzer olanaklara fazlasıyla sahip gorunuyor ( hatta bu kayak merkezlerinden ve Antalya'ya da en uzakta olan sadece biri de, devasa boyutlu Beysehir golunun hemen dibinde ve bu durum da, yaz ayları icin bile, ornegin sukaypark vs turu de dahil olmak uzere, cok farklı ve cok da buyuk olanak ve imkanlar da sunacak ), kısaca golf veya vs turu cesitli olanaklar, istendigi anda ve hemen bu projelere eklenebilir. Yani bu tur dogal imkanlar zaten fazlasıyla da mevcut ve gerisi de sadece bir hesap isi, sayet bu bolum de yeterince fizibıl ise, hemen bu eklemeler de yapılabilir. Ayrıca bu konuda ve ornegin Fettah Tamimce'ye gitmeyi veya bir baskasının pesinden kosmayı da ( buyuk lafımıza tovbe ama ) hic dusunmuyoruz, acıkcası bu konuda bir davet almak, bizce en uygunudur. Olursa olur, ama olmazsa da saglık olsun diyerekten bu konuyu kapatır ve gecer gideriz, acıkcası bu yastan sonra ( bu isi icin kurulmus Altın Zirve AS ortakları icinde, en kucuk yasa sahip olan sadece benim ve ben de, zaten suan 62 yasın da icindeyim ve onumuzdeki ayda 63'ume girecegim ) bu kadar teknik bilgiyle, boyle ve yıllarca suren bir calısma da ( ustelik proje mutfagında; dunya markası 2 Avusturya'lı uzman da var ) yaptıktan ve dahası pek cok para da harcadıktan sonra, bir de ustune birilerinin pesinden kosacak degiliz.

İlginiz icin size tekrar tesekkurler.
Saygılarımla.
Oner Govsa

Konu Oner Govsa tarafından (12 February 2011 Saat 13:38 ) değiştirilmiştir..
Oner Govsa isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla