Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12 February 2011, 02:10   #21 (permalink)
xxbaracudaxx

xxbaracudaxx

Durum: Happy
Oner Govsa´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Size cok tesekkur ediyorum degerli kayaksever arkadasım, ama bu konuyu Antalya'lı skiciler bolumune de, baslık ve ling olarak aktardım, fakat hic bir Antalya'lıyı enterese bile etmemis gorunuyor. Sayet Antalya'nın bizzat icindeki durum boyleyse, acaba ve sizce bu is olabilir mi ? Ayrıca; inanın kı tarihe falan gecmeye hic mi, hic sevdam yok, ama bu isi Antalya'ya ve Turkiye'ye kazandırmaya baya da sevdalıydık ve bu konuda cok uzun yıllar calıstık ve bu projeye de baya para harcadık. Ne yapalım, saglık olsun, zaten ilgilenen de olmadıgına gore, demek yanlıs yapmısız veya bu ifadeyi bir baska sekilde sunalım ve diyelim ki; zaten Antalya turizminin, sanırım bu tur davasa boyutlu ve ilave turistik dag projelerine ve oradan gelecek ilave turistik girdilere ve yuksek turistik sezonun uzamasına da, keza ilave istihdam imkanlarına da ve dunya turizm piyasasında, bu gune oranla cok daha ciddi bir dunya markası haline gelebilmesine de, herhalde bir ihtiyacı yokmus olmalı ki, sadece siz haric, ilgilenen bir baska Antalya'lı bile olmadı. Size tekrar cok tesekkur ediyorum, ilginiz vede heyecanınız icin.

Saygı, sevgi ve en iyi dleklerimle, sansınız bol ve golunuz de, her zaman cok ferah olsun.
Oner Govsa
Oner Bey,
Yazılanları okuduk gerçekten hepimiz heyecanlandık.Aslında ilgisiz değiliz sanırım yorum yapmadığımızdan böyle bir kanıya varmışsınız.Verdiğiniz bilgiler bence gayet doyurucu birisine anlatılsa hatta çıktı alnıp verilse çok ayrıntılı bir fizibilite olmasada bence yinede yatırımcıyı cezbedecektir.Yazınızı dikketle okudum ve benim bu konuya çok ümitli bakmamama sebep olan konu Sayın İsmailova konuyu sunmuş ve olumsuz yanıt almış olmanız.Eğer ona ulaşıp bu bilgilendirmeyi yaptınız ve hiç ışık alamadıysanız 2.seçeneğiniz Tamince sanırım bu yatırım için şimdilik başka şans yok.Özel sektörden bir yatırımcı çıkmazsa tek seçenek Devlet kalıyor.Bu konuda bir handikapta kış turizmine şuanda revaçta olan Golf yatırımları.Bu yatırımlar yeşil alan bakımı ve arazi dışında birazda makine parkı gerektiriyor.Yeşilalanı 12 ay yeşil tutabilirseniz şansınız fazla.Antalya da Golf turizmininde getirisi yeterli olduğundan yatırımcılar daha çok bunu tercih etmekteler.Tabii bu dönem öyle ve bu spor bahar sporu kış döneminde oynanması zor ancak yinede Kar yatırımlarına bir alternatif.Bence yatırımınız için Golfünde doyması yatırımcıların yeni arayışlara girmesi gerekiyor.Nacizane düşüncelerim bu şekilde yoksa projenizden heyecanlanmamak mümkün değil.Saygılarımla

Önemli olan akıllı olmak değil, aklı yerinde ve zamanında kullanmaktır.
Descartes
xxbaracudaxx isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla