5 February 2011, 23:58
|
#16 (permalink)
|
Üyelik tarihi: Nov 2009 Nerden: izmir karsıyaka dogumlu ve halen de burada yasıyorum
| Tabiki de ve ardında Devlet destegi olmazsa, asla sonuc alınamaz, ama Devlet uzerinde de etkili ve cok da ciddi bir yatırımcı ve mesela Sabancı gibi diyelim, iste boyle birini sayet bulursan, is tamam KuNDZ´isimli üyeden Alıntı
öner bey böyle bir proje gerçekleşirse tarihe geçerseniz....inanın çok heyecan verici bir proje..bir antalyalı olarak gözüm kapalı okudum yazdıklarınızı...
ancak belirtmek isterim ki ne kadar özel teşebbüs desteği olursa olsun,devlet desteği hepsinden önemli...özel teşebbüsün desteği 10 ise devlet desteği 100 olmalı ki bu iş gerçekleşsin...devlet çok kısa yollarla,medya desteği ve mali gücü sayesinde kamuyu etkileme gücüne sahip olduğundan,çok geniş kitlelere bu işin anonsunu yapabilir...
sizi yürekten tebrik ediyorum... | Tabiki de ve ardında Devlet destegi olmazsa, asla sonuc alınamaz, ama Devlet uzerinde de etkili ve cok da ciddi bir yatırımcı ve mesela Sabancı gibi diyelim, iste boyle birini sayet koluna takıp ve bir on tahsis basvurusu da yaptım mı, bu is olur. Zaten bu konuyu; aslında tum Antalya turizmi de ve cok da yuksek bir heyecanla destekleyecek, yani isin bu kısmı da tamam, yani Antalya da bu konuya muhalif olabilecek yok gibi, cunku sezon uzuyor ve onlar da daha cok para kazanacaklar, istihdam da artacak ve artık Antalya turizminde ve buyuk oranda, bir olu sezon da olmayacak. Ama ve acıkcası; bu iste baska turlu ve ciddi bir yatırımcı bulmadan ortaya cıkmanın bence hicbir faydası yok, bu sekilde hem sonuc alamazsın ve hem de, olsa olsa proje ve fikrini de caldırırsın, hepsi bu ve hatta sana kuru bir tesekkur bile etmezler. Ayrıca; tum detaylarıyla da birlikte, bu projeden ve daha en bastan beri de, beni cok seven ve benim de kendilerine saygı ve gonul bagıyla da, kendimi baglı hissettigim onceki Valilerden Sn: Kutlu Aktas'ın ve Saklıkent'in de ( hatta ve esasında Sapanca Kartepe'nin de ilk proje babası olan ) kurucusu Sn. Huseyin Ogutcen'in de haberleri var. Sy: Vali Huseyin Ogutcen, dun beni aradı ve yaklasık 20 dakika benimle konustu, kendisi yakında Antalya'ya gidecekmis ve simdiki yeni Antalya Valisi de onu beklemekteymis, sanırım bu konuyu ona acacak, ama bence ve tek basına bu durum asla bir ise yaramaz, ama en azından ve sanırım Antalya Valisinin tepkisini olcmek istiyor galiba. Onemli olan gercek ve guclu esas yatırımcıyı bulup ve oylece ortaya cıkmaktır, aksi takdirde konu sadece spekulasyonlardan olusur ve bir sonuc da cıkmaz, meselenin esas zor kısmı da zaten bu. Not: Ayrıca; bu isi gecen yıl Antalya Mardan Telman İsmailov'a da goturduk, ama o da fos cıktı. Saygı ve sevgiyle Oner Govsa |
Konu Oner Govsa tarafından (6 February 2011 Saat 00:14 ) değiştirilmiştir..
|
| |