Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28 January 2011, 11:35   #16 (permalink)
madman

madman

grunge´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
herkesin öğrenme süresi farklıdır arkadaşlar kendiniz risk almışsınız denemişsiniz bir şeyleri ama kötü sonuçlar da doğurabilirdi.sonuçta snowboard hocaları akrabamız değil , komisyon almıyoruz neden size gerekli olmasa ders ders diye baskı yapalım...burada yanlış da yönlendirmemek gerek.uludağda sizin dediklerinizi yapanlar yüzünden beceren kafenin önündeki pistlerde günde onlarca kaza oluyor...bir hatayla başkasının hayatında geri dönülemeyecek zararlar yaratabilirsiniz ve bunun sebebi sizin sorumsuzluğunuz olur...bu konuda mantıksız olmayın kesinlikle...siz de dahil kimsenin canı değersiz değil o kadar...en azından ilk gün kayarken ders alamıyorsanız bilen bir arkadaşınızdan yardım alın ve kesinlikle lift kullanmayın(baby lift haricinde) yürüyün kayın bu vücudunuzun alışık olduğu bir sistem değil ilk günde çok farklı kas gruplarınız çalışacak ve bir yerden sonra yorgunluk nedeniyle onlara hükmedemiyor olacaksınız.ve kesinlikle küçümsemeyin bu spor dışarıdan göründüğü kadar kolay değil .
endişelerinde haklısın ama benim yazımda gözden kaçırdığın nokta şu ben önce toriumda bi kenarda çalışın dedim snowparkın uzun pistinde kimse gitmediği için in cin top oynuyor yani kendine güvenen kimseye zarar vermeden bu yolla öğrenebilir diye düşünüyorum

Konu madman tarafından (28 January 2011 Saat 11:38 ) değiştirilmiştir..
madman isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla