arkadaşlar ben ne ders ne de birinden yardım aldım ilk yarım saatte topuk fren atmayı öğrendim 4. günde slalom yapar hale gelmiştim. Şimdi size nasıl olduğunu anlatayım hem paranızı sağa sola saçmayın hemde bi tarafınızı kırmayın. ilk olarak sitemizde arkadaşların gösterdiği sitelerden eğitim videolarını izledim ve iyice anladım. sonra toriumdaki snowparka gittim ve bi kenarda öğrendiklerimi uyguladım. İlk başlayanlara tavsiyem hafif eğimli bir yerde (örn. pistin son kısmı) bordu yan çevirip topuklarınıza basarak fren atmayı ve dengede durmayı öğrenin ve asla bordun burnunu aşağı çevirmeyin. kendinize güveniniz geldikçe biraz daha yukarı çıkıp deneyin. Düşerseniz pes etmeyin.Benim düşüşlerimi gören kayak hocaları burdan çık bi tarafını kıracaksın dediler bende birazdan görüşürüz dedim sonraki denememde tertemiz iniş yapınca mort oldular. sonraki hafta sonu bi daha gidip iyice pekiştirdim. sonra öğrendiklerimle dorukkayanın en dik pistlerinden rahatça inebildiğimi gördüm. Benim hikayem budur arkadaşlar tecrübelerimin yeni başlayanlara faydalı olacağını umuyorum. dağda beni görürseniz istediğinizi sorabilirsiniz her türlü yardımcı olurum.. |