Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18 January 2011, 12:48   #39 (permalink)
superman

superman

Durum: Chatty
plusone´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Bizde bu cmt günü orda olacaz yani senin son gününe rastlıyoruz, bizden önce gittiğine göre deneyimlediğin şeyleri bize anlatırsan sevinirim.

Buminhan bilgiler için çok teşekkür ederim , tam aradığım tarzda bilgiler bunlar. aklına gelen başka bu tip şeyler olursa dinlemekteyim

Genel olarak konuşulan fiyatlamalar için ben bizim yaptığımız harcamaları yazıyorum:
Apart Winslow Highland 390euro toplam iki oda bir salon bir lodge 8 günlük ücret (kişi başı 130 euro)
Adana - Sofya Pegasus 240 TL ( aşşağı yukarı 120 euro diyelim)
Skipass ücreti 210 euroymuş 8 gün için
Vize ücreti 130 euro (iş dolayısı ile vizeciye verdim kazık yedim biraz ama başka şansım yoktu, kendin almak istersen 80 euroya fln hallediyormuşsun)

Havaalanı - Bansko transferi için 4 kişiye kadar toplam 60 euroya arac buldum.3 kişi için kişi başı git gel 40 euro yapar. 90 euro pahalı demişler size.

Toplam 630 euro 8 gün için , geriye de kişisel harcamalar kalıyor , yemek alkol gece eğlencesi vs. , oda kişiden kişiye değiştiğinden yazmaya gerek yok. Türkiyeye göre gayet uygun.

Ayrıca arabayla o kadar saat direksyon sallamaktansa biner uçağa giderim.
210 euro cok mus ya skıpASS ıcın bırde bız 8 kısı ıcın 90 euroya anlastık 3 kısı ıcın deıl

MAINBOARD: burton custom 10 v*ROCKER
BOOT:burton white hail 10
BINDINK:MalAVITA 10 est
COSTUME: ANALOG ONE PIECE SUIT

Look !!!!!
It's A Bird ... It's A Plane ... It's Superman
superman isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla