18 January 2011, 12:48
|
#39 (permalink)
|
Durum: | plusone´isimli üyeden Alıntı
Bizde bu cmt günü orda olacaz yani senin son gününe rastlıyoruz, bizden önce gittiğine göre deneyimlediğin şeyleri bize anlatırsan sevinirim.
Buminhan bilgiler için çok teşekkür ederim , tam aradığım tarzda bilgiler bunlar. aklına gelen başka bu tip şeyler olursa dinlemekteyim 
Genel olarak konuşulan fiyatlamalar için ben bizim yaptığımız harcamaları yazıyorum:
Apart Winslow Highland 390euro toplam iki oda bir salon bir lodge 8 günlük ücret (kişi başı 130 euro)
Adana - Sofya Pegasus 240 TL ( aşşağı yukarı 120 euro diyelim)
Skipass ücreti 210 euroymuş 8 gün için
Vize ücreti 130 euro (iş dolayısı ile vizeciye verdim kazık yedim biraz ama başka şansım yoktu, kendin almak istersen 80 euroya fln hallediyormuşsun)
Havaalanı - Bansko transferi için 4 kişiye kadar toplam 60 euroya arac buldum.3 kişi için kişi başı git gel 40 euro yapar. 90 euro pahalı demişler size.
Toplam 630 euro 8 gün için , geriye de kişisel harcamalar kalıyor , yemek alkol gece eğlencesi vs. , oda kişiden kişiye değiştiğinden yazmaya gerek yok. Türkiyeye göre gayet uygun.
Ayrıca arabayla o kadar saat direksyon sallamaktansa biner uçağa giderim. | 210 euro cok mus ya skıpASS ıcın bırde bız 8 kısı ıcın 90 euroya anlastık 3 kısı ıcın deıl |
MAINBOARD: burton custom 10 v*ROCKER
BOOT:burton white hail 10
BINDINK:MalAVITA 10 est 
COSTUME: ANALOG ONE PIECE SUIT
Look !!!!!
It's A Bird ... It's A Plane ... It's Superman |
| |