Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11 January 2011, 00:22   #197 (permalink)
xxbaracudaxx

xxbaracudaxx

Durum: Happy
Nuestra´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Bildiğiniz üzere Saklıkent özel tapulu arazi yani şahıslara ait. Zamanında dağ evleri kooperatif şeklinde yapılmış ayrıca kayak merkezi açılmış aynı kooperatif tarafından.

Bu açıklamayı yazma sebebime gelince, Saklıkent girişinde 4 TL giriş ücreti alıyorlar ama belirtmeliyim ki bunun kayak merkezi ile bir ilgisi yok. Bir de demezlermi yolları biz açıyoruz, asfaltı biz döktük. Yahu adama gülerler. Yapın adam akıllı asfalt, otopark sonra 4 tl değil 20 tl verelim. Yalnız bunun altını çizerek söylüyorum. Sorun alınan ücrette değil. Sorun yolların kötü olmasında. İnşallah oradaki mülk sahipleri ve işletmeciler en yakın zamanda bu sorunu çözerler.

Ayrıca bu konuda bir dipnot daha ekliyim. İşletmenin yakınlarında bolca mermer ocağı (madenleri) bulunmakta ve aynı yolu ağır tonajlı araçlarda kullanmakta. Ben 4 senedir yer yer bakım olsada Saklıkent yolunun yeni bir asfaltla kaplandığını görmedim. Belkide sorunun kaynağı budur, diğer taraftan belli bir müşteri kitlesi olan hiçbir işletmenin müşterilerini kaçırmak isteyeceğini sanmam. Zira bu sektör sürümden kazanılacak bir sektçr değil.

Su akıntısına gelince, en büyük zevkim orada durup temiz havayı içime çekmek. Biraz daha az eğimli olsa balık avlanabilir olduğunu düşünüyorum

Binek araçlar yol bozuklukları yüzünden çok yavaş hareket ediyorlar ama benim gibi sana da sorun olacağını sanmıyorum
Dediklerinin hepsine katılıyorum.Senede 1 defa mutlaka çıkıyoruz saklıya ama hepsi bu.Aslında bakarsan Saklı Davraza göre daha sıcak yani daha bir sempatik.Ancak dediğin sebeplerden dolayı hiçbirşey değişmiyor.Aslında Valiliğe bağlı olmasını çok isterdim.Maalesef o yollar başka türlü düzelmeyecektir.Birde saklıda 3 yıl ETV zamanında yarışma düzenlenmiş bildiğim kadarı ile sonuncusu 2002 de sanırım.Eğer 5 olabilseymiş uluslararası nitelik kazanacakmış.Eğer öyle olabilseydi herşey daha farklı olabilirdi.50 km uzaklıktaki tesis yerine 140km üşenmeden Davraz a gidiyoruz

Önemli olan akıllı olmak değil, aklı yerinde ve zamanında kullanmaktır.
Descartes
xxbaracudaxx isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla