2 ayrı iftar vardı, biz hacegana tamamen tesadufen yazıldık, sonra nakkası gordum ve konuyu duvarda masaya yatırdım, bırazda sıtemde bulundum neden amacı bırlık beraberlık olan sıtede buna ızın verıılıyor dıye,daha sonra yazılan cızılenı okumadım, hakkımda okadar cok sey yazılıp cızılıyorkı medyada

neyse daha sonra mesajı gordum bayramın 2 topıcte kapatılmıstır dıye, sonra bende senın gıbı sorular sordum,herhalde bu konu benım gırmedıgım saat sularında bıraz tartısıldı kı ustune ırıte edıcı geldı, ben senın gıbı degılımdır bıraz da ben alınganlık yaptım,neyse sonra comfort durumu comfortladı

byram ve ali emrede yardımcı oldu ama arka bahcede neler dondu onu bılmıyorum,hersey 13 eylulden ıtıbaren ortaya cıkacak zaten hehehehe, neyse velhasıl sanırım bundan sonra boyle seylere ızın verılmeyecektır, acıkcası gergınlıge ve kalp kırmaya da gerek yok ben muadıl sıtelerden sevıyelı muhabbetlere pek rastlayamadıgım ıcın bu sıteye geldım, ve tartısma olsun ıstemıyorum, hepımız skiciyiz ne de olsa