10 August 2010, 23:27
|
#12 (permalink)
|
Üyelik tarihi: Nov 2009 Nerden: izmir karsıyaka dogumlu ve halen de burada yasıyorum
| Evet; eskiden ve baya da gecerliligi olan, sayet yaz sıcak gecerse, o zaman kıs da kıslıgını yapar seklinde, halk arasında bir soz vardı. Lakin ? artık bu tekerlemeden maalesef cok da emin degilim. zepp´isimli üyeden Alıntı
sanırım bu kış iyi bir kar yağışı beklememeliyiz ?
eskiden bi laf ederlermiş yaz, yaz olmazsa, kış, kış olmazmış diye, son günlerde yaz oldukça yaz oldu, keşke kışın da aynı performansı görsek =) | Evet; eskiden ve baya da gecerliligi olan, sayet yaz sıcak gecerse, o zaman kıs da kıslıgını yapar seklinde, halk arasında bir soz vardı. Lakin ? Artık bu eski ve gecerli tekerlemeden maalesef cok da emin degilim. Moral bozmak istemiyorum ama, herseye ragmen surası, global ve bilimsel olarak kabul goren bir gercek ki, artık atmosfer sıcaklıkları baya da arttı, fakat buna ragmen ve yine de, aslında bu yaklasan kıs mevsimini ben de sizler gibi cok merak ediyorum acıkcası ve bol kar da diliyorum. Saygı, sevgi ve en iyi dilek vede selamlarımla. Oner Govsa |
|
| |