1 August 2010, 00:07
|
#15 (permalink)
|
Üyelik tarihi: Nov 2009 Nerden: izmir karsıyaka dogumlu ve halen de burada yasıyorum
| Evet haklı olabilirsiniz can kardesim; galiba ben, o falan hoca veya filan hoca spor malzemeleri dukkanı devirlerinde kalmısım sanırım. comfort´isimli üyeden Alıntı
Oner Bey,
Ülkemizde özellikle snowboard malzemeleri sektörü bilindiği üzere spx firmasının elindeydi. Halende ülkemizdeki pazar payının büyük çoğunluğu bu firmanın elinde. Fakat freedom firmasının lib-tech ve option markaları ile piyasaya girmesi; Proshop firmasınında önümüzdeki sezondan itibaren bataleon ve capita markalarını ülkemize getirmesi ile birlikte marka çeşitliliği konusunda geçmiş yıllara göre çok çok ilerleme kaydedeceğimiz tartışılmaz.
Diğer taraftan bu bahsettiğim firmaların ülkemizde bir kaç sezon öncesine ait modeller sattığı yorumunuza malesef katılamayacağım. Bu üç firmada her yıl yeni modelleri ülkemize getirmektedir/getirecektir. Muhakkak geçmiş yıllara ait ürünler ellerinde kalabilmektedir ve bunları ya outlet olarak veya bunu özellikle belirterek fiyat avantajı ile kullanıcılara sunmaktadır.
Zaten özellikle skiciyiz ailesi olarak bu spora gönül vermiş herkese marka ve modeller konusunda elimizden geldiğince ve imkanlar doğrultusunda yardımcı olmaya çalışıyoruz.
Başka bir açıdan daha bakarsak bizlerinde desteği ile(özellikle yeni firmaların ve markaların desteklenmesi), ayrıca bu spora olan bakış açısının gözle görülür bir şekilde değişmesi ile fiyatlarında daha uygun olacağını umuyorum.
Saygılar. | Evet haklı olabilirsiniz can kardesim; galiba ben, o falan hoca veya filan hoca spor malzemeleri dukkanları devirlerinde kalmısım sanırım. Ama yine de ben, hala orasıyla burası arasında kalite ve cesit acısından, baya da bir fark gormekteyim acıkcası, ama baya da bir fark yani, hani mutlaka acıklanması gereken turden bir fark, hani oyle boyle degil bir turden yani. Saygılar Oner Govsa |
|
| |