27 July 2010, 23:53
|
#13 (permalink)
|
Üyelik tarihi: Nov 2009 Nerden: izmir karsıyaka dogumlu ve halen de burada yasıyorum
| Genelde en son modelller satısa sunuluyor ve bunlar, sezon sonuna dogru, yani mart ayının ilk yarısında baya da ( % 50, hatta 3'te 1 fiyata ) ucuzluyor ve tabiki de Turkiye'den cok daha ucuz oluyor. west07´isimli üyeden Alıntı
arkadaşlar almanya da snowboard fiyatları ile ilgili bilgisi olan veya uygun fiyatlı bir internet sitesi varmı?bir de gümrükte ne gibi sorunlar cıkabilir.... | Selamlar: Size bu tur konularda hicbir kesin rakam veremem ama, Avrupa'da veya Alp'lerde; genelde ve sezona girerken hep en son modeller satısa sunuluyor ve bunlar, ozellikle sezon sonuna dogru, yani mart ayının ilk yarısında ( mart ayının son yarısında, genelde bunlar vitrinlerden bile ve tumuyle de kalkmıs olabiliyor ) baya da ( % 50'ye ve hatta 3'te 1 fiyata ) ucuzluyor ve yine bunlar tabiki de Turkiye'den cok daha ucuz oluyor. Cunku genelde Turkiye'de satılanlar, bir yıl yada daha onceki yıllara ait modeller olmakta ve gayet tabiki de zaten bunları en son modellerle kıyaslamak da elbette ki dogru olmayacaktır. Yani bir baska degisle, Turkiye'de satısa sunulanlar, genelde ve zaten en son model olmuyorlar, bir yada daha onceki yıllara ait olan bu modeller sayet Avrupa vitrinlerinde bulunabilse, yine Turkiye'den cok daha ucuza gelecektir, ama Avrupa, satılmamıs ve elde kalmıs bu eski modelleri, genelde zaten bizim turde ulke satıcılarına ve sezon sonunda cok ucuza verip elden cıkarmakta. Cunku Avrupa tuketicileri zaten hep en son modellere talep gostermekte. Benim bu konudaki genel gorusum ve bilgim bu yonde, Turkiye'de bu isi pazarlayan kardeslerim lutfen benim kusura bakmasınlar, belki iclerinde bu isin en son yeniliklerini titizlikle takip eden ve bu genellemenin tumuyle dısında kalan birkac kisi vardır ve ben onları tenzih etmis olayım. Saygı ve sevgiyle. Oner Govsa |
Konu Oner Govsa tarafından (28 July 2010 Saat 00:03 ) değiştirilmiştir..
|
| |