Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22 July 2010, 02:08   #14 (permalink)
Oner Govsa

Oner Govsa

Nerden: izmir karsıyaka dogumlu ve halen de burada yasıyorum
Kesinlikle Davraz'daki bu simdiki son 3'uncu telesiyej, diger bolgelerle elbette ki baglantılı olacaktır, bence aksini hic dusunmeyin bile.

Sevket´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
1. ile 2. birleşik değil, arada transfer yapmak gerekiyor.

Acaba 2. ile 3. bölge arası da bu şekilde mi olacak yoksa 3ten kaymaya başlayan 2nin sonuna kadar kayabilecek mi..

Eğer bu 3 sistem birbirine bağlanırsa, kesinlikle Türkiye'nin en iyi kayak merkezlerinden biri olur Davraz...
Degerli Sevket kardesim;

Kesinlikle Davraz'daki bu simdiki son 3'uncu telesiyej, diger bolgeleriyle de elbette ki baglantılı olacaktır, bence aksini hic dusunmeyin bile. Bu son mekanik tesisle cıkılacak zirveden asagı kayılacak pistleri de, mutlaka ona gore planlayıp duzenleyeceklerdir ve mutlaka bir butunluk veya devamlılık saglanacaktır. Kaldi ki buranın ilk projesi, Leitner firmasının katılımıyla gerceklesmisti ( ben 2002 yılının baslarında, bu Davraz projesini, kuzey İtalya sud Tirol Bolzano, Vipiteno Sterzing Leitner fabrikasında bizzat gormustum ) simdi de muhtemelen bu son chairlift ve montaj yeri de, yine aynı Leitner firmasının katılımıyla gerceklesecektir ve bu firma, dunyanın 2 buyuk mekanik tesis firmasından biridir ve bu tur islerde de muthis uzmandırlar. Ayrıca ve elbettki, bu 3'uncu mekanik tesis sonucunda ortaya cıkacak ve genel kullanılabilir dusey kot farkı toplamıyla, burası Alp'in kriter ve boyutlarına yakınlasabilecek bir sekle donusecek ve bence de, bu sekliyle herhalde baya da guzel ve doyurucu da olabilecektir dusuncesindeyim. Acıkcası Davraz, sahip oldugu bu potansiyeli kullanmayı, bence fazlasıyla da hakediyor. Yeterki bu mekanik tesis imalat ve montajı, sadece sozde kalmasın ve gerceklessin. ( Bu haberin gercekligi konusunun teyidini, Leitner firmasından veya Leitner Turkiye temsilciliginden alabilmek de mumkun )

Saygı ve sevgilerimle

Oner Govsa

Konu Oner Govsa tarafından (22 July 2010 Saat 02:22 ) değiştirilmiştir..
Oner Govsa isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla