Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17 February 2010, 21:30   #1 (permalink)
maddog

Freeride Board Seçeceğim Yardım

Arkadaslar merhaba.Ben uzun zaman wakeboard yaptım ve geçenlerde uludağdaki snowboard maceramla başlamak istiyorum.2 günde durma ve yön vermeyi keşfettikten sonra hiç zorlanmadan hemen hemen her pisti denedim.Snowboardun bukadar eylenceli olacağını tahmin etmiyordum.Karar verdim ve düzenli olarak kayacağım lakin iyi board yapanlarınız bilirki her board un bir kişiliği vardır ve her pistte kiralayacağım farklı boardlar ile kendimi çok fazla geliştiremem.Forumu uzun zaman araştırdım yanlız bağzı bilgilere ulaşamadım onlarıda burdan sizlere sormak istedim.Boardlar stiller vs hakkında hertürlü bilgiler var çok teşekkürler yanlız markalar hakkında pek birşey bulamadım.Sanırım freeride takılmak istiyorum.Sert olursa daha iyi olur,daha çok hız , keskin slalomlar ve stabil bir board istiyorum ama snowboardlar hakkında özellikle markaları hakkında sizden biraz bilgi alabilirmiyim?Boyum 1.80 kilo 75.Bütçe olarak pek birşey düşünmedim zaten bu sezona yetişmez diye düşünüyorum ama alırsam yurtdışına çıktığımda alacağım boardumu.Bu arada orta ve ileri seviye birşey arıyorum birkaç tavsiye verirseniz çok sevinirim
maddog isimli Üye şimdilik offline konumundadır