Tekil Mesaj gösterimi
Alt 2 February 2010, 19:25   #42 (permalink)
Oner Govsa

Oner Govsa

Nerden: izmir karsıyaka dogumlu ve halen de burada yasıyorum
Bak Karsıyaka'lı kardes, yoksa oglum mu desem acaba; attakini ben degil, iste sen yazmıssın. demem o ki; Bozdag konusunda kas yapayım derken, goz cıkartmamaya dikkat etmelisin. Saygılar delikanlı.

Dün, 15:27 # (Bozdağ'da 2010 Sezonu Açıldı)32 ( (Bozdağ'da 2010 Sezonu Açıldı)permalink) emreksk

Durum:

saat 10 da dün sabah bozdagdaydim, yagan siddetli yagmur yüzünden park yerine girmemle beraber cikmam bir oldu, moraller bozuk bir sekilde izmire dondum, fakat dün kayanlar varmis baya.

Bir kayak merkezine; bazen yagmur da yagabilecegini, acıkcası bu isin icinde olmayan buyuk yıgınlar asla bilmezler ve senin yukarıda yazdıklarının neticesinde, onların akılları karısır ve Bozdag hakkında iyi dusunemiyebilirler. O sebeple de ve bence; fikirlerin ve yazdıkların, onem ve ozellikle de Bozdag'ın daha da fazla hayrına olsa, herhalde cok daha faydan dokunacak. Yani ve bir baska degisle, Bozdag hakkında yazarken ve sayet mumkunse de, cok daha dikkatli olmak gerekiyor, ( ve bu ifade, aslında beni bile baglıyor ) aksi halde kas yapalım derken, iste boyle goz de ( simdilik cıkmadı ama ) seyirtilebilir yani.

Bilmem anlatabildim mi ? Niyetim laf etmek ve laf yarıstırmak degil, zaten o yaslar da cok gerilerde bıraktım, benim esas amacım, dikkat deyip de, uyarmaktır ve sanırım, bu projenin dogal bir muellifi olarak, herhalde buna da hakkım var. Bizler ve zaten bu dagı; ustelik de ve her yonuyle yerden yere vuranların ellerinden kurtarıp da ve iste ancak bu hale getirebildik ( ve maalesef projeyi tamamlamamız da, pek cok engele takıldı ve bu engeller de hala surmekte, bir gun bu engelleri de asmayı umuyoruz ) ve bunun icin de, acıkcası sayın Valim Kutlu Aktas'a, sayın Valim Huseyin Ogutcen'e ve en sonunda da, yine sayın Valim Yusuf Ziya Goksu'ya da cok tesekkur etmemiz gerekiyor, yoksa Bozdag ve belki de sonsuza dek baslamayacaktı yada ve simdilerde tumuyle gomulmus vede defnedilmis olacaktı. Dahası; Bozdag dusmalıgının bittigini sanmayın, onlar ve rakiplerin de destegini alarak ve hala da fırsat kollamakta ve maalesef bu bir paranoya degil, keske olsaydı ve yanılsaydık. İste o sebeple; Bozdag konusunda ve hala da cok dikkatli davranmak gerekiyor.

Saygılar.

Oner Govsa İns. Muh.

Karsiyakaaaa

Konu Oner Govsa tarafından (2 February 2010 Saat 19:47 ) değiştirilmiştir..
Oner Govsa isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla