Tekil Mesaj gösterimi
Alt 1 February 2010, 23:14   #38 (permalink)
Oner Govsa

Oner Govsa

Nerden: izmir karsıyaka dogumlu ve halen de burada yasıyorum
Bozdag'la ilgli herhangi uzucu bir haber yok ki ve boyle bir sey de belirtilmedi ? Niye uzuldugunuzu anlayamadım, yazdıklarım sayet biraz daha dikkatlice okunursa, bu gercek anlasılacak.

portisheadtr´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
hafta sonu bozdağ a yağan yağmuru öğrenince bende yönümü uludağ a çevirdim. özellkle ctesi güneşin altında kaymak süperdi.
umarım gelen karla aynı zevki bu hafta sonu bozdağ da yaşarız arkadaşlar.
( öner bey in ilk mailini görünce heyecanlanmıştım ama 2.mail üzdü biraz)

Cok degerli kardesim; ben 2'nci mailimde de, Bozdag hakkında uzuntu verici ve ters bir sey yazmadım ki; niye uzuldugunuzu anlayamadım acıkcası, bir defa Bozdag ve bu 3 subat Carsamba gunu sabahına kadar, bence ve en az 30 cm kadar kar alacak ve belki de bu olcu daha da fazla gerceklesebilir. Ayrıca ve yine bu carsamba, ama sadece persembe haric cunku o gun de kar yagacakmıs, lakin ve hele de cuma gunu, hava sıcaklıkları da cok daha dusuk olacagından, Bozdag'daki kar kalitesi de muhtesem olacak, yani toz kar turunde, ama ve muhtemelen 6 subat cumartesi ve onu takiben pazar gunu de Bozdag, tekrar kar almaya baslayacak gibi gorunuyor, simdi size soruyorum; acaba bunun neresi kotu bir haber ? Altta yer alan ve az once kopyaladıgım lingdeki bu gune ait veriler de, anlattıgım durumu gosteriyor.

http://www.snow-forecast.com/resorts/Bozdag/6day/bot

Acıkcası Bozdag konusunda yazdıgım tum yazılar veya mailler, sayet biraz daha dikkatlice okunursa, bence bu durum ve bu gercekler, cok daha net olarak anlasılacaktır. Bu konuda; benim yazdıklarımın, dogru olarak anlasılması yonunde ve sayet bana yardımcı olursanız, memnun olurum ve elbette ki isim de kolaylasır. Zaten bu konuda; İzmir'lilere vede yıllardır birseyler anlatmaya calıstım, ama onlar da vede sanki inatla anlamamaya programlı gibiydiler, acıkcası aynı seyleri bu sutunlarda da yasamak, acıkcası bana fazladan bir zul olur ve boyle bir ilave yuku sırtlanmaya da, elbette ki hic de niyetim yok.

Saygılarımla.

Oner Govsa

Konu Oner Govsa tarafından (1 February 2010 Saat 23:29 ) değiştirilmiştir..
Oner Govsa isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla